Megérkezett az ADATA D16750 powerbank

Az ADATA Technology bejelentette D16750 powerbankot. A furmányosan kiötlött nevű szerkezet, IP67-es por- és víz-, valamint megnövelt ütésállósággal rendelkezik. Míg az ADATA korábban is készített nagy igénybevételnek ellenálló termékeket, a D16750 egy olyan új termék, amely ehhez a termékkategóriához nagy kapacitást is párosít, mindezeket pedig az összesen 16750 mAh teljesítményű LG prémium celláknak köszönhetően. A D16750 két eszközt tölthet fel egyszerre. A D16750 ezüst, kék és zöld változatai augusztusban jelennek meg.

A D16750 masszív, többrétegű, extra kemény fém maggal ellátott szerkezetet alkalmaz, valamint rugalmas szilikon borítású éleket. A D16750 túléli a leejtést, a túrázás közbeni elázást és az egyéb extrém helyzeteket is. A készölék több biztonsági áramkörrel is rendelkezik. A két USB porton keresztül, akár 3,4 amper teljesítményt is leadhat, mely azt jelenti, hogy a D16750 gyorsabban tölti fel egy teljesen lemerült eszközt. Ezenkívül támogatja a szinkron töltést/újratöltést. A szerkentyű egy LED-es zseblámpát is tartalmaz – ez mostanában népszerű megoldás, mely rendkívül hasznos lehet a sötétben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Fujitsu: Kwieciński kelet-európa élén

ked júl 11 , 2017
A Fujitsu júliustól Dariusz Kwiecińskit nevezte ki kelet-európai vezetőjévé. Új pozíciójában Kwieciński felel a Fujitsu értékesítési és üzleti tevékenységéért Magyarország, Lengyelország, Csehország és Szlovákia területén. 2006 óta Kwieciński volt szolgáltatási igazgató, megbízott ügyvezető és lengyelországi értékesítési vezető. Kwieciński a varsói műszaki egyetemen (Politechnika Warszawska) szerzett diplomát.

Friss, ropogós