Még hatékonyabb rendszerfelügyelet, akár mobileszközről is

Hargitai Zsolt
Hargitai Zsolt

Piacon az új SUSE Manager 2.1. A rendszerfelügyeleti megoldás lehetővé teszi az informatikai szakemberek számára, hogy a SUSE Linux Enterprise Server és Red Hat Enterprise Linux rendszereket futtató kiszolgálókat egyetlen konzolról felügyeljék. A termék integrálható a Microsoft rendszerfelügyeleti megoldásával, központi konzolt biztosítva a Windows és Linux kiszolgálókat együttesen üzemeltető rendszergazdák számára a virtuális és a fizikai környezetek felügyeletéhez.

„A SUSE Manager az egyetlen olyan, automatizált szerverfelügyeleti eszköz, amely SUSE Linux Enterprise Server és Red Hat Enterprise Linux kiszolgálók kezeléséhez egyaránt használható, ezért a legátfogóbb Linux felügyeleti megoldásnak számít. A friss kiadás olyan újdonságokat vonultat fel többek között a biztonság és a mobil használat terén, amelyeknek köszönhetően várakozásaink szerint még többen fogják alkalmazni a SUSE Managert” – foglalta össze Hargitai Zsolt, a NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Cisco: intelligenciával a legeslegkifinomultabb támadások ellen

hét júl 14 , 2014
A Cisco kiszélesítette Advanced Malware Protection és adatközponti biztonsági megoldásainak kínálatát. Az új fejlesztéseknek köszönhetően a Cisco Advanced Malware Protection (AMP) az első olyan megoldás, amely a hálózat és a végpontok közötti támadásokat generáló tényezőket elemzi (Indicators of compromise – IoC), folyamatos és integrált védelmet, valamint elosztott intelligenciát biztosítva a […]
hacker