MÁV: jön az ingyenwifi-paradicsom

1

mav-wifiIngyen wifi lesz a szegedi, a miskolci és a pécsi vasútállomáson is – közölte a vasúttársaság az MTI-vel. Szegeden a Szegedi Ifjúsági Napok kezdetére, augusztus 27-re, Miskolcon decemberre készülhet el a szükséges hálózat, Pécsen pedig a jövő évben, az új főépület átadását követően lesz elérhető az internetszolgáltatás. A MÁV közleménye emlékeztet, hogy a vasútársaság az idén áprilisban indította el ingyenes állomási wifi szolgáltatását. Akkor öt helyen lehetett díjmentesen böngészni a világhálón: Budapesten a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvaron, Keszthelyen és Debrecenben, illetve Zamárdiban, ahol a Balaton Sound fesztiválra készült el a hálózat kiépítése július közepén. A Keleti pályaudvaron még a nyár folyamán további négy wifi csatlakozási ponttal növelik a hálózati lefedettséget – közölték.

One thought on “MÁV: jön az ingyenwifi-paradicsom

  1. Először a menetrendet kellene betartani: ma, 08.23-án az Ezüstpart Express Keszthely-Miskolc között 40 percet késett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

LinkedIn: félmillió magyar felhasználó

vas aug 24 , 2014
A Linkedinnek, a világ harmadik legnagyobb közösségi média platformjának világszerte 300 millió tagja van, amelyből épp félmillió volt magyar augusztus közepén — állítja Bánki Tamás. A Linkedin szakértő szerint a magyarországi Linkedin tagság fejlődése töretlen, nem csak létszámában, de aktivitást tekintve is. A közösségi portálon 2013-ban kétmillió 850 ezer cég […]

Friss, ropogós