Már csak ez hiányzott: hordozható TV-hangszóró a Sony-tól

Sony srs-lsr200 A Sony bejelentette, hogy legújabb vezeték nélküli, hordozható TV-hangszórója, az SRS-LSR200 hamarosan érkezik az európai piacra.

Az SRS-LSR200 különlegessége, hogy a nagyjából harminc méteres működési távolságon belül bárhova közvetíteni tudja a televízió hangját a lakáson belül. Az eszköz felerősíti a TV-készülék hangerejét és a hangminőséget, így a televíziótól való fizikai távolság esetén is tiszta marad a készülékből érkező hang. A három belső hangszóróval felszerelt eszköz éles és tiszta hangképet ad vissza nagy hatótávolságon belül, az innovatív Voice Zoom technológia pedig felerősíti a beszélgetés során hallott hangok frekvenciáját, ezáltal az még érthetőbb lesz. Az SRS-LSR200 ideális választás azok számára, akik tisztább hangot, jobb hangminőséget, vagy nagy hatótávolságú hangszórót keresnek a televíziózáshoz. Az SRS-LSR200 hangszórói júliustól vásárolhatók meg az Egyesült Királyságban, Németországban, Ausztriában és Svájcban, míg az európai piac további országaiban szeptembertől lesz elérhető a termék.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mindenkinek jó lesz: az ITM változtatna a távmunka szabályozásán

ked júl 21 , 2020
A koronavírus-járványban nyert tapasztalatok alapján a távmunka számos területen bevált, és egyaránt előnyös a munkaadóknak és a foglalkoztatottaknak — áll az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közleményében. Mivel e megoldás segíti a munkahelyek védelmét és hozzájárul a foglalkoztatás növeléséhez, széles körű egyeztetések kezdődtek a gazdaság szereplőivel a távmunka szabályainak módosításáról, […]
Home office

Friss, ropogós