Szeged: lába kélt 220 millió forintnak?

forintEgy, a Szegedi Vadasparkban külső cég által, uniós támogatással megvalósított beruházás miatt az ügyészséghez és az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz (OLAF) fordul Ménesi Imre szegedi önkormányzati képviselő. Mint elmondta, a korábban csak 1,5 millió forintos éves árbevételt elérő Titan Project’s House Kft. 2012 végén nyert 185 millió forintos támogatást egy játszótér kialakítására és a vendégek tájékoztatását segítő informatikai fejlesztésekre: a beruházás teljes költsége a pályázati dokumentációk szerint 260 millió forint volt — írja az MTI.

A játszótér berendezéseit szállító cég honlapján referenciaként szerepel a szegedi beruházás, amelynek építése az árlista szerint nem került többe húszmillió forintnál – mondta a képviselő. Ménesi közölte, informatikai szakértőt kért föl, hogy állapítsa meg a projekt részeként vásárolt ötven táblagép, öt információs pult árát és a tájékoztató szoftver fejlesztésének költségeit. A becslés szerint ezek együttes ára nem haladta meg a húszmillió forintot. A jelek szerint tehát legfeljebb negyvenmillió forint épült be a vadasparkba, kérdés azonban, hova lett 220 millió forint — tette fel a költői kérdést Ménesi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Toboroz a T-Systems leánya

hét jún 23 , 2014
Jelentős létszámbővítés előtt áll az informatikai szolgáltató IT-Services Hungary Kft. (ITSH). A cég toborzó kampányt indított, amellyel több száz magasan képzett szakember felvételét célozta meg – mondta el Bőthe Csaba, a vállalat ügyvezető igazgatója. A tervek szerint év végéig 300 új szakembert alkalmaznak, amivel az ITSH magyarországi létszáma eléri a […]
Irodai munka. programozó