Legalább három havonta cseréljük a jelszavainkat: 7 tipp a nagyobb biztonságért VI.

Bármíly fura, május 7-e volt a Jelszó világnapja. Ennek örömére a Kingston Technology összegyűjtött néhány tanácsot, amelyekkel biztonságossá tehetők a jelszavak.

Ha nem kérünk értesítést az adatlopási eseteket figyelő oldalaktól, és többlépcsős azonosítást sem használunk, általában nem is szerzünk tudomást róla, ha valaki megszerzi a jelszavunkat vagy adatszivárgás miatt kikerül az internetre. Éppen ezért tanácsos rendszeresen, legalább három havonta megújítani az összes jelszavunkat, főleg akkor, ha egy adott eszközt más felhasználókkal közösen használunk, legyen az partner vagy munkatárs. Akkor is feltétlenül változtassuk meg őket, ha rosszindulatú programot vagy vírust észlel az eszközünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Pályázatot hirdetett a Telenor

hét máj 18 , 2020
Digitálistananyag-fejlesztő pályázatot hirdet tanárok számára a Telenor a társaság HiperSuli programja keretében. A pályázatnak az „IS” a célja, hogy a „hétköznapi oktatásba” is átmentsék a karantén alatt szerzett távoktatási tapasztalatokat. A most elindított pályázat nyomán el szeretnék érni, hogy minél több értékes tartalom jelenjen meg a HiperSuli felületen, a tanárok […]
tanár

És még ez is...