Elindult a KórházSuli-Hipersuli tartalomfejlesztési pályázat

nővér kórház egészségügyA KórházSulit egy éves fennállása óta nagyon sok fiatal önkéntes segítette munkájával, a KórházSuli-Hipersuli együttműködés révén azonban bővült a digitális eszközökkel elérhető gyermekek köre, így a személyre szabott digitális tananyagok iránti igény is. Ezért döntött úgy a KórházSuli és a Telenor, hogy tartalomfejlesztő pályázatot írnak ki. A pályázatra olyan három-négy fős csapatok és – ideális esetben – mentor tanáraik jelentkezését várják, akik vállalják, hogy az e-StudyGroup online felületen digitális tananyagot fejlesztenek bármely, általuk választott, és mások által még le nem fedett általános- vagy középiskolai tananyagból, vagy bármilyen más érdekes témából. A tananyagnak nem kell feltétlenül a Nemzeti Alaptantervhez kötődnie, akár a Forma1 történetét is fel lehet dolgozni ilyen formában.

Nevezni és témát választani 2016. január 15-ig lehet az e-studygroup.com-on történt regisztráció után, a kész pályázati anyagokat pedig február 15-ig kell benyújtani. Az elkészült tananyagokat a KórházSuli önkéntes tanárai zsűrizik, a középiskolások és az egyetemisták pályázatait külön értékelik. Az eredményhirdetés 2016 márciusában lesz.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

OpenDNS: zseniális új biztonsági megoldások

sze dec 9 , 2015
Az OpenDNS bejelentette legújabb biztonsági fejlesztéseit. A szakértők blogbejegyzésben részletezték a fejlesztések technikai hátterét, és két új észlelési megoldást is bemutattak, amelyek a hálózati forgalom mintáinak elemzésével képesek előre jelezni a fenyegetéseket. A fejlesztők által bemutatott egyik modell a  hálózati biztonság területén alkalmazható Spike Rank (SPRank), amely működésében a hangradarokhoz […]
wifi radar