Közröhej, amit a határátkelőkkel csinálnak informatika címén

Letenye, határátkelőhelyInformatikai rendszerprobléma lépett fel csütörtökön 22 órától a határátkelőhelyeken, valamint a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren – közölte a rendőrség a honlapján, jelezve, az utazóknak megnövekedett várakozási idővel kell számolniuk. A közlemény szerint a szakemberek folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán.

A külföldre utazóknak azt ajánlják, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével… Legutóbb tegnap volt használhatatlan az it-rendszer.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Siemens se Magyarországon fektet be

pén jún 23 , 2023
Sajnos a Siemens se Magyarországra hozza az új befektetéseit. Kétmilliárd eurós beruházást jelentett be a Siemens, a vállalat bővíti a csehországi Trutnovban és a németországi Ambergben lévő gyárát, új üzemet épít Szingapúrban, és fejlesztéseket végez Kínában is. A közlemény szerint bővítik a Csengtuban található gyárat, valamint kutatás-fejlesztési központot létesítenek Sencsenben. A Siemens […]
Siemens

És még ez is...