Felejtsd el a szabályokat: tíz tipp Neil Aldridge-től X.

sony-mobileA Sony Mobile felkérte a parkőröket, hogy készítsenek fényképeket a vadonban élő állatokról mozgás közben. A fényképezést megelőzően az elismert természetfotós, Neil Aldridge, aki az Év Európai Természetfotósa volt 2014-ben-, tartott kurzust a parkőröknek, megosztva velük tapasztalatait, amelyekre vadon élő állatokkal való munkája során tett szert.

A sorozat korábbi tippjei jó kiindulási pontot adnak, de a szabályokat azért időnként érdemes megszegni. Nyugodtan próbálj ki új dolgokat. Próbáld az alanyaidat a fénykép közepére helyezni. Lépj egyet hátra, és kicsinyítsd le az alanyt a képben. Fotózz a nappal szemben. Fényképezz le egy állatot anélkül, hogy megmutatnád az arcát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Fény derülhet lesz-e új magyar startup sikersztori

pén szept 16 , 2016
A meghatározó technológiai innovációs tevékenységet világszerte és egyre inkább Magyarországon is növekvő mértékben a mozgékony, rugalmas, kreatív startup cégek végzik. A téma fontossága miatt az Internet Hungary külön konferenciát szentel a startupoknak és az innovációs lehetőségeknek, illetve Innovation Hungary 2016 címmel egy innovációs versenyt is meghirdetett, a döntőbe jutott projektek […]
startup

Friss, ropogós