A Kulcs-Soft díjmentes próbaidőszakot hirdet

Kulcs-SoftA Kulcs-Soft Nyrt díjmentes próbaidőszakot hirdet az eÁFA-bevallás bevezetésére a társaság könyvelőszoftverében az év végéig.

Kulcs-Soft közleménye szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) technológiai konzultációjára felkért partnereként az elsők között nyújtott be sikeres áfabevallást közvetlenül saját szoftveréből. A társaság ügyfelei a cég könyvelőszoftverén keresztül hozzáférhetnek a NAV új eÁFA rendszeréhez. Nehéz pontosan megjósolni, hogy a fejlesztés milyen mértékben fogja növelni az ügyfélszámot vagy az árbevételt, mivel az eÁFA-bevallás még nem kötelező a cégek számára – közölték. Azt azonban kiemelték, hogy a digitalizáción belül az eÁFA bevezetését stratégiai lépésként értékelik, amely előre mozdíthatja a piaci pozícióikat. Úgy vélik, ez a technológiai innováció nem csupán egy új funkciót jelent a meglévő szoftverkínálatukban, hanem egy hosszú távú befektetést is a társaság jövőjébe, amely hozzájárul az ügyfélkör bővüléséhez és a piaci részesedés növeléséhez.

A Kulcs-Soft várakozása szerint az eÁFA bevezetése hozzá fog járulni egy olyan piac kialakulásához, ahol a verseny már nem csak az árakon vagy a szolgáltatások minőségén, hanem a technológiai innováción és a digitalizációs készségeken is alapul. Beszámoltak arról is, hogy telefonos információs vonalat indítottak, hogy ezzel támogassák a könyvelők és az érintett cégek átállását az új bevallási lehetőségre. Emellett a társaság díjmentes próbaidőszakot hirdet az eÁFA-bevallás könyvelőszoftverében az év végéig. Ezen kívül a cég weboldalán specifikus információs anyagok és oktatóvideók találhatóak azoknak, akiknek kérdéseik támadnak az új rendszerben a könyvelőszoftverből közvetlenül benyújtott áfabevallásra vonatkozóan.

A Kulcs-Soft Nyrt. árbevétele 2023-ban 2,852 milliárd forintot, egy évvel korábban pedig 2,4 milliárd forintot tett ki. Tavaly a cég adózott nyeresége elérte az 1,1 milliárd forintot, ami 22,7 százalékkal haladta meg az előző év eredményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Monitorként is kiváló az LG új okos-televíziója

hét ápr 8 , 2024
ShareTweetPinShareMár (kedvezménnyel) előrendelhető az LG új öszvér kijelzője, amelyen nem csak tévézhetünk, de monitorként is megállja a helyét. Különleges kijelző érkezik hamarosan Magyarországra: a már most előrendelhető LG MyView okosmonitort úgy tervezték, hogy elősegítse a produktivitást a munka során, miközben egyszerre tölti be egy televízió és egy professzionális munkamonitor funkcióit. […]
LG MyView 32SR85U

És még ez is...