Kész a Novell ZENworks Application Virtualization 11

DOS-promptA NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy már elérhető a Novell ZENworks Application Virtualization 11. Az alkalmazásvirtualizációs eszköz segítségével az informatikai szakemberek egyszerűen átalakíthatják a Windows, .NET és Java alkalmazásokat végrehajtható állományokká, így a felhasználók külön telepítés nélkül és biztonságos módon futtathatják a legújabb programokat asztali és hordozható gépeiken egyaránt. A legfrissebb kiadás különféle elkülönített és titkosított környezetek bevezetésével segíti a biztonság további növelését, emellett a felhasználói élmény és az egyszerűbb használat terén is tartalmaz új fejlesztéseket.

A ZENworks Application Virtualization 11 standard kiadása mellett egy Professional Edition is elérhetővé vált, amely az eredeti funkcionalitás mellett a biztonságot növelő képességeket is tartalmaz. A Desktop Containers funkció segítségével az it-szakemberek titkosított környezeteket különíthetnek el, amelyekben alkalmazásokat és adatokat is tárolhatnak, illetve futtathatnak. A környezetet csak hozzáféréssel felruházott felhasználók érhetik el, így az eszköz hatékonyan segíti az adatszivárgás megelőzését a céges és privát tulajdonú készülékeken egyaránt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kiderült, hogy a jog és az intelligencia megfér egymással

ked szept 30 , 2014
Az iLex jogi szolgáltató megoldás Közép-Kelet Európából elsőként kerülhet fel az IBM új, globális értékesítési csatornájába, az IBM Cloud Marketplace-be. A jogi ügyek intézését és menedzselését megkönnyítő innovációt nagyvállalatok és kisvállalkozások egyaránt használhatják, a szolgáltatás az IBM felhőplatformján fut. Az iLex infrastruktúrájának felépítésében az IBM Magyarország segített, a rendszer üzemeltetése […]

És még ez is...