Kiderült, hogy a jog és az intelligencia megfér egymással

paragrafusAz iLex jogi szolgáltató megoldás Közép-Kelet Európából elsőként kerülhet fel az IBM új, globális értékesítési csatornájába, az IBM Cloud Marketplace-be. A jogi ügyek intézését és menedzselését megkönnyítő innovációt nagyvállalatok és kisvállalkozások egyaránt használhatják, a szolgáltatás az IBM felhőplatformján fut. Az iLex infrastruktúrájának felépítésében az IBM Magyarország segített, a rendszer üzemeltetése is az IBM Softlayer felhőplatformján zajlik. A technológiai nagyvállalat azonban nemcsak informatikai támogatást nyújt a működéshez.

Meglepőnek aligha nevezhető, hogy az iLex, az iLex Systems Zrt. terméke. Az intelligens jogi szolgáltató rendszer több évig tartó fejlesztői munka eredményeként jött létre, magyar felsővezetők, vállalati ügyvédek és informatikusok együttműködésével. A megoldás átfogja a teljes vállalati jogi folyamatrendszert, használatával javul a jogi munka hatékonysága és átláthatósága, mellette csökkennek a jogi tevékenységgel összefüggő költségek. Az iLex rendszere több mint száz jogi és támogató funkcióval segíti a vállalati menedzsment munkáját, a kisebb cégek számára pedig kiszervezett jogi szolgáltatások, például ügyvédi tanácsadás, online elérését is támogatja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nem ad el mindent a Lenovonak az IBM

ked szept 30 , 2014
A Lenovo és az IBM bejelentette, hogy az IBM x86-os szerver üzletágának a Lenovo általi akvizíciója kielégíti az összes szabályozási feltételt, és a felek 2014. október 1-jén lezárják az ügyletet. A tranzakció a harmadik legnagyobb szereplővé teszi a Lenovot a 42,3 milliárd dolláros globális x86-os szerver piaconi. A Lenovo ezzel […]
szerver