Invitel: új év, új kedvencek

101kiskutyaAz Invitellel a tartalmas kikapcsolódásról az ünnepek után sem kell lemondani, a vállalat számos újdonságot tartogat jövőre. Az Invitel-előfizetők hamarosan otthonukban követhetnek labdarúgó-mérkőzéseket, valamint a hazai jégkorong- és vízilabda-versenysorozatokat: a kínálatban ugyanis január 1-től elérhető DIGI Sport 2 csatorna. A tévésorozatok kedvelői pedig magyar nyelven is megtekinthetik kedvenceiket a szintén jövő év elejétől fogható FOX-on. A legnagyobb filmstúdiók olyan rég várt alkotásai közül lehet majd válogatni, mint a The Walking Dead, a 24 vagy a Simpson család legújabb részei.

Aki új lakossági ügyfélként most fizet elő az Invitel tévé-, internet- és telefonszolgáltatásai közül kettőt vagy hármat egyben tartalmazó Invilág csomagra kétéves szerződéssel, annak a vállalat egyszeri bruttó tízezer forintot elenged a havi díjból. A legújabb, tematikus minicsomagok egyike pedig az új előfizetés keretében kilencven napon keresztül díjmentesen kipróbálható, így az ünnepek alatt is garantált a személyre szabott szórakozás — áll a szolgáltató közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ericsson: ilyen lesz a jövő, a közeljövő III.

csü dec 18 , 2014
Közeledik az év vége és az Ericsson ConsumerLab negyedik éves trend-jelentésében már most bemutatja a jövő év és általában a közeljövőt jellemző legfontosabb új fogyasztói trendeket. 2015-ben és az azt követő időszakban az alábbi tíz fogyasztói trend várható: 7. Személyes adatok. Bár nincs semmi gond az információk cseréjével, ahol ennek […]
robot porszívó

Friss, ropogós