Akciózik a Magyar Telekom

roamingA Magyar Telekom 2016. június 1-jétől új Travel&Surf EU roaming díjcsomagokat vezet be és a nyári időszakban további akciókkal teszi kedvezőbbé a mobilinternetezést és telefonálást roaming helyzetben. Az új Travel & Surf EU roaming csomagok a mobilinternetezés mellett a telefonálásra és sms küldésre is kedvezményt biztosítanak EU roaming helyzetben, ezeknél a csomagoknál ugyanis nem számolják fel az EU roaming többletdíjat. Így a hazatelefonálás költsége megegyezik a belföldi más mobil hálózatba irányuló hívás díjával. További kedvezményt jelent, hogy a hívásfogadás is díjmentes. Az utazás hosszától függően 1, 3 vagy 7 napos csomag választható, melyek közül az utóbbi egy gigabájt benne foglalt adatforgalmat biztosít. Mi több, a csomagot bekapcsoló havidíjas előfizetők külföldön is korlátlanul mobilinternetezhetnek a Fon Wi-Fi hálózatán.

Egy másik promóció keretében a Telekom június 1. és augusztus 31. között minden Next díjcsomagban automatikusan elengedi a hanghívásokra és sms küldésre vonatkozó EU roaming többletdíjat, így például a Next M díjcsomaggal korlátlanul, ingyen lehet hazatelefonálni és hívást fogadni az EU-ban. A Next M és XL díjcsomagok mellé továbbra is megrendelhető a rendkívül kedvező EU Plusz havidíjas szolgáltatás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Néhány floppy-n múlik a világbéke

pén jún 3 , 2016
Még mindig floppylemezeket és 1970-es évekbeli számítástechnikai rendszert használ a Pentagon az Egyesült Államok nukleáris fegyverarzenáljának kezelésére – számolt be csütörtökön az amerikai kongresszus vizsgálati szerve, a kormány elszámoltatásáért felelős hivatala, az U.S. GAO. Az amerikai védelmi tárca még mindig mintegy húsz centiméter átmérőjű hajlékonylemezekkel ellenőriz és kezel olyan fegyvereket, mint […]

Friss, ropogós