Internetadó: garázdaság miatt több embert őrizetbe vettek

tuntetesA rendőrség a tüntetés végén hat embert vett őrizetbe garázdaság miatt a legnagyobb kormánypárt székházánál történtekkel összefüggésben — áll a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfő kora hajnali közleményében. A főváros VI. kerületében, a Lendvay utcában, a legnagyobb kormánypárt székháznál vasárnap nem sokkal húsz óra után az arcukat sállal, csuklyával takaró, a székház két nyílászáróját megrongáló, az ingatlan kerítését bedöntő, erkélyére felmászó csoport tagjai közül a rendőrség azonosította, elfogta, előállította, gyanúsítottként kihallgatta, és őrizetbe vette G. Antal és Z. András 19 éves, Sz. I. Ábel 21 éves és B. Gábor 33 éves budapesti lakosokat, Sz. Zoltán 35 éves tatabányai, és R. Milán 26 éves soproni lakost.

Garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság korrupciós és gazdasági bűnözés elleni főosztálya folytatja az eljárást – tartalmazza a rendőrség közleménye. Az internetadó elleni vasárnap esti budapesti tüntetés végén a szervezők a Hősök terén elköszöntek a demonstrálóktól, a tüntetők egy része azonban a Lendvay utcai székházhoz ment. Megdobálták az épületet, a székház több ablakát bedobták, több helyen a redőnyöket is megrongálták, kidöntötték a kerítés egy darabját, és többen felmásztak a székház földszinti erkélyére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Rogán: a lakosságnak 700, a cégeknek 5000 forint legyen a felső korlát!

ked okt 28 , 2014
Benyújtotta a legnagyobb kormánypárt a parlamentnek azt a módosító indítványt, amelyben javasolják, hogy az adatforgalomra kivetett távközlési adó felső korlátja – hasonlóan a telefonadóhoz – magánszemélyeknél havi 700 forint, üzleti előfizetéseknél pedig havi ötezer forint legyen – közölte az előterjesztő Rogán Antal. A frakcióvezető jelezte: az adótörvény-javaslathoz benyújtott indítványuk egyértelműen […]

És még ez is...