Tippek és trükkök online vásárláshoz IV.

Elállási jog
A 14 napos elállási jog európai uniós szabályozás, ezért, ha bármely tagállamából rendelünk, ugyanúgy járhatunk el a visszaküldésnél, mint a belföldi vásárlás esetében. Más országok netboltjából való vásárlásnál is megillet minket az elállási jog. Ilyen esetben:
1. Olvassuk el az erre vonatkozó feltételeket.
2. Elállásunk előtt érdeklődjünk a kereskedőnél a visszaküldés folyamatáról.

Csomagunk hosszú utat tett meg otthonunkig, így fontos, hogy a visszaküldés is zökkenőmentesen történjen. Legtöbb esetben már előre fizettünk a termékért, ezért bizonyosodjunk meg róla, hogy a visszaküldést követően valóban visszatérítik a termék árát.

Figyelem! Cikkünk csupán általános információkat tartalmaz az online vásárlásoknál megillető jogainkról. Kérjük, minden esetben tájékozódjon az adott webáruház ÁSZF-je, valamint a vonatkozó jogszabályok alapján. Az infografikánk alapján hozott döntésekért az Invitel nem vállal felelősséget.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nagyot durranhat a Facebook-biztosítós applikáció

vas ápr 16 , 2017
A Kriph.io nevű alkalmazást választották a legígéretesebb magyar fintech startupnak. A Kriph.io felgyorsítaná és egyszerűbbé tenné a biztosítások megkötését és a közösségekre bízná a biztosítási díjak felhasználását. Az insurtech megoldásnak köszönhetően a mostaninál sokkal gyorsabb és jóval egyszerűbb lenne a biztosítási ügyintézés. Szota Szabolcs cégalapító elmondta, visszanyúltak a biztosítások gyökeréhez, […]

Friss, ropogós