Intelligencia nélkül nem fog menni: a siker receptje I.

1

m2mFriss jelentésben az Accenture öt olyan technológiai trendet azonosít, amelyek elengedhetetlenek a digitális sikerhez. Az elemzés szerint a „people first” megközelítést kialakító vezető vállalatok fogják uralni a digitális gazdaságot.

Intelligens automatizálás
A vezető vállalatok automatizálnak a mesterséges intelligencia (AI), robotika, valamint a kiterjesztett valóság (AR) segítségével –, hogy alapvetően megváltozzon annak a módja, ahogyan a vállalkozást üzemeltetik, és hogy egy új, hatékonyabb kapcsolat alakuljon ki az emberek és gépek között. Jelentős beruházások vannak folyamatban: a megkérdezettek hetven százaléka számolt be az AI-alapú technológiai beruházások növekedéséről a két évvel korábbi állapothoz képest, valamint 55 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy tervezik a gépi tanulás és az IPsoft-féle Ameliához hasonló beágyazott AI megoldások kiterjedt alkalmazását.

One thought on “Intelligencia nélkül nem fog menni: a siker receptje I.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Vulkan API az AIDA64 5.70-ben

sze márc 30 , 2016
A FinalWire kiadta az AIDA64 rendszer-információs szoftver pc-s változatának idei első frissítését. Az új, 5.70-as verzió olyan sugárkövetéses (ray tracing) teljesítménymérést kapott, amely teljes mértékben képes kihasználni a legújabb utasításkészlet-kiegészítéseket (AVX, AVX2, FMA) is. Az új lebegőpontos benchmark a korábbiaknál változatosabb műveletekkel és intenzívebben dolgoztatja meg a processzorokat. Ezen felül […]

Friss, ropogós