Ingyen tesztelheted a nyelvtudásod

Duolingo-Quick-TestElindult a Duolingo Quick Test, amely a Duolingo Test Center weboldalán és applikációin keresztül érhető el. A Quick Test ugyanazt a technológiát alkalmazza, mint amely a Duolingo English Certificate mögött áll. Az általa adott vizsgaeredmény a CEFR-hez igazodik, és összhangban van a népszerű, 250 dollárba kerülő standardizált, TOEFL nyelvvizsga értékelési rendszerével is.

A Certificate-től eltérően a Duolingo Quick Test során nincs emberi ellenőrzés, és ezért ingyenesen biztosítják a vizsgázni szándékozóknak. Az ingyenes gyorsteszttel mindenki felmérheti a tudását mielőtt például állásra vagy oktatási programra jelentkezik, vizsgára készül, illetve a tudásszintjéhez illeszkedve tervezheti meg a további nyelvtanulását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Öt tipp, amivel megvédheted a privát képeid: mi jobb, mint egy zár

pén szept 25 , 2015
A Kaspersky Lab öt egyszerű, mindenki által elérhető módszert mutatott be, amellyel biztonságosabbá teheti telefonját és kizárhatja a kéretlen kíváncsiskodókat. 5. Egy, kettő, sok Ugyanakkor a kéttényezős hitelesítés fogalma már elavult. A vezető szolgáltatások, mint a Google és a Facebook többtényezős analízist végeznek, hogy biztonságos hozzáférést biztosítsanak. A jövőben, a […]

Friss, ropogós