A Vodafone már havonta megújul

A lakossági Red szolgáltatás csomagok megújítása után a Vodafone a mikro- és kisvállalkozásoknak szóló ajánlatait is átalakította. Az új kisvállalkozói csomagok közös vonása a másodpercalapú számlázás kapcsolási díj nélkül, beépített internet, valamint az egyszerűség, az átláthatóság és a rugalmasság. A Vodafone Red Business Premium csomag többek között korlátlan, nulla forintos belföldi beszélgetést tartalmaz bármely hálózatba normál díjas hívásokra, 4GB adatot internetezéshez, készülékbiztosítást, plusz mobilinternethez való kártyát és Európa Napijegyet, amely díjmentes beszélgetést biztosít Európában is azokra a hívásokra, amelyek belföldön is zéró forintért hívhatók a korlátlan tarifacsomaggal. Emellett jár hozzá a kiemelt ügyfélkezelés, azaz az ügyfélszolgálat hívásakor azonnal a kezelő jelentkezik. A kiemelt szolgáltatástartalmú, korlátlan beszélgetést tartalmazó csomagokon túl már 2000 forinttól elérhetőek előfizetések, mindegyikük tartalmaz lebeszélhetőséget is, így használójának nem csupán elérhetőséget, hanem az előfizetésbe épített díjmentes telefonálási lehetőséget is kínál. Két éves hűséggel, elektronikus számlázással 4470 forintos havi díjtól már korlátlan a telefonálás és SMS – küldés a Vodafone belföldi hálózatán.

5 comments to “A Vodafone már havonta megújul”
  1. Hiában a nulla forintos beszélgetési ajánlat, a korlátlan telefonálás, SMS küldés, ha az országban több elhanyagolt területen még térerő sem létezik a nagy igérgetésekkel ellentétben. Akinek van a Vodafon felé lehetősége, tegye fel a kérdést – mikor lesz megoldás?

    • Kedves János!
      Ha elárulja, az országnak mely részén nincs rendesen kiépített hálózata a Vodafone-nak, akkor megkérdezzük mikor lesz.
      -szerk-

      • Kedves Szerkesztő!

        Amit biztosan tudok, Somogy megye nagyon sok területe ellátatlan. Igaltól a völgyekbe lemenően eltünik a térerő.

        Bonnya,Fiad,Somogyacsa, Somogydöröcske,Szorosad,Törökkoppány, Kára, Miklósi,Nágocs, Andocs, Karád, Visz.

        Természetesen egy-két kicsi lyuk van ahol elérhető a Vodafon térerő, de beltéren nagyon sok a hiányosság, magyarul, beltéri lefedettség nincs.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.