A Vodafone már havonta megújul

5

A lakossági Red szolgáltatás csomagok megújítása után a Vodafone a mikro- és kisvállalkozásoknak szóló ajánlatait is átalakította. Az új kisvállalkozói csomagok közös vonása a másodpercalapú számlázás kapcsolási díj nélkül, beépített internet, valamint az egyszerűség, az átláthatóság és a rugalmasság. A Vodafone Red Business Premium csomag többek között korlátlan, nulla forintos belföldi beszélgetést tartalmaz bármely hálózatba normál díjas hívásokra, 4GB adatot internetezéshez, készülékbiztosítást, plusz mobilinternethez való kártyát és Európa Napijegyet, amely díjmentes beszélgetést biztosít Európában is azokra a hívásokra, amelyek belföldön is zéró forintért hívhatók a korlátlan tarifacsomaggal. Emellett jár hozzá a kiemelt ügyfélkezelés, azaz az ügyfélszolgálat hívásakor azonnal a kezelő jelentkezik. A kiemelt szolgáltatástartalmú, korlátlan beszélgetést tartalmazó csomagokon túl már 2000 forinttól elérhetőek előfizetések, mindegyikük tartalmaz lebeszélhetőséget is, így használójának nem csupán elérhetőséget, hanem az előfizetésbe épített díjmentes telefonálási lehetőséget is kínál. Két éves hűséggel, elektronikus számlázással 4470 forintos havi díjtól már korlátlan a telefonálás és SMS – küldés a Vodafone belföldi hálózatán.

5 thoughts on “A Vodafone már havonta megújul

 1. Kedves Olvasónk!
  A Vodafone -egyelőre szóban- elismerte, hogy azon a környéken nem kielégítő a térerő. Arra kérdésünkre, hogy mikor lesz érezhető javulás, igyekeznek gyorsan válaszolni.
  -szerk-

 2. Kedves Szerkesztő!

  Amit biztosan tudok, Somogy megye nagyon sok területe ellátatlan. Igaltól a völgyekbe lemenően eltünik a térerő.

  Bonnya,Fiad,Somogyacsa, Somogydöröcske,Szorosad,Törökkoppány, Kára, Miklósi,Nágocs, Andocs, Karád, Visz.

  Természetesen egy-két kicsi lyuk van ahol elérhető a Vodafon térerő, de beltéren nagyon sok a hiányosság, magyarul, beltéri lefedettség nincs.

 3. Kedves János!
  Ha elárulja, az országnak mely részén nincs rendesen kiépített hálózata a Vodafone-nak, akkor megkérdezzük mikor lesz.
  -szerk-

 4. Hiában a nulla forintos beszélgetési ajánlat, a korlátlan telefonálás, SMS küldés, ha az országban több elhanyagolt területen még térerő sem létezik a nagy igérgetésekkel ellentétben. Akinek van a Vodafon felé lehetősége, tegye fel a kérdést – mikor lesz megoldás?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ukrajnában megfizetik az informatikai vezetőket

sze nov 20 , 2013
Egy tavaly ősszel végzett felmérés szerint 2012-ben Ukrajnában az informatikai szektorban emelkedtek legdinamikusabban a munkabérek. Egy it-vezérigazgató havi keresete átlagosan elérte a 11 ezer dollárt, azaz mintegy 2,4 millió forintot. A magasan képzett informatikai fejlesztők bére 89 százalékkal emelkedett az előző évihez képest, elérve a havi 1 200 dollárt, ami […]
ZX-81

És még ez is...