Így válhat modern, digitális szülővé III.

A téli szünetben több idejük van a csemetéknek az internetezésre, így fontos, hogy időben felkészítsük őket a biztonságos használatra. Az Invitel NetBarát blogja összegyűjtött néhány tippet, amelyek segítségével tudatos digitális szülővé válhat.

3. Nem kell az egész világnak tudnia, ha nem vagy otthon
Bár mi is izgatottan mesélünk barátainknak a családi nyaralásunkról, tudjuk jól, hogy nem biztonságos a közösségi médián keresztül közzé tenni utazásunk időpontját és célját. A tartózkodási helyünk megosztása – főleg mindenki számára láthatóan – sok esetben egyenértékű azzal, mintha tárva-nyitva hagynánk a lakásunk ajtaját. Magyarázzuk el gyermekeinknek, milyen típusú megosztások kockázatosak; egyébként sem kell az egész világnak tudnia, hogy két országgal, de akár csak két várossal távolabb vagyunk az otthonunktól.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hatvan millió euró értékű bitcoint loptak el egy szlovén cégtől

sze dec 13 , 2017
Hatvan millió euró értékű bitcoint loptak el a szlovén székhelyű NiceHash startup e-pénztárcájából – írta a helyi sajtó. A virtuális valutával kereskedő vállalat informatikai rendszeréből 4700 bitcoint tulajdonítottak el, a cég feljelentést tett, a rendőrség pedig nyomozást indított. A hatóságok informatikai rendszer elleni támadásként és lopásként kezelik az esetet, amely […]
Bitcoin