Minden lyuknak nyoma lesz a felhőben


Okostelefonon és számítógépen keresztül szabályozhatóvá válnak a Milwaukee ütvefúrói és csavarbehajtói, és a felhőbe mentik az elhasználódásukra vonatkozó szervizadatokat. A Milwaukee szerszámgyártó ONE-KEY névre keresztelt ingyenes digitális platformja több iparági problémára elsőként nyújt választ. A készletnyilvántartás segítségével a vállalkozások részletes adatokat tárolhatnak minden szerszámukról, beleértve a nem-Milwaukee darabokat is.

Az alkalmazásban a szerszámokhoz hozzá lehet rendelni a számlákat, a beszerzési és a javítási költségeket, és a munkavezetők beállíthatják, hogy az adott darabot melyik munkavállaló hol használja. Emellett a szerszámokhoz előre konfigurált profilok hozhatóak létre, melyek megkönnyítik a munkavégzést és csökkentik az esetleges túlterhelésből fakadó selejtet. Annak érdekében, hogy biztosítsa a szerszámok folyamatos rendelkezésre állását a ONE-KEY platform ezenkívül nyomon követi a felhasználást, és figyelmeztet az aktuális szervizelésre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Weboldallal erősíti a borturizmust Franciaország

csü febr 11 , 2016
A francia diplomácia angol-francia kétnyelvű internetes oldalt indított kedden a borturizmus erősítésére. A franciaországi bortermelő vidékeket és pincéket népszerűsítő oldalt Laurent Fabius francia külügyminiszter mutatta be, aki az ágazatot kiemelt jelentőségűnek nevezte. A francia diplomácia vezetője szerint a francia borok és egyéb szeszes italok 11,4 milliárd euró értékű tavalyi exportja 114 […]

Friss, ropogós