Öt tipp, amivel megvédheted a privát képeid:: egy kulcs mindenek felett

kulcsA Kaspersky Lab öt egyszerű, mindenki által elérhető módszert mutatott be, amellyel biztonságosabbá teheti telefonját és kizárhatja a kéretlen kíváncsiskodókat.

3. Egy kulcs, ami mindent irányít
A fent említett megoldásoknak van egy nagy hibája, ha ugyanazt az eszközt használjuk a bejelentkezéshez és az egyszer használatos jelszavak generálásához, ez a védelem már nem tűnik olyan megbízhatónak. Magasabb szintű védelmet a hardver token nyújt, melyeket változatos formákban tud elérni, például USB tokenek, okoskártyák, offline tokenek digitális kijelzővel, de az elv lényegében mindegyiknél ugyanaz. Ezek tulajdonképpen mini számítógépek, melyek igény szerint generálják az egyszeri kódokat. Az ilyen hardveres kulcsok nem igényelnek online kapcsolatot, telefont vagy bármi mást, csak teszik a dolgukat. Általában ezek az eszközök webes banki szolgáltatások, vállalati rendszerek és más fontos platformok védelmére szolgálnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A legjobbak között ragadt a Xerox

sze szept 23 , 2015
Immár hatodik éve, megszakítás nélkül idén is az élen végeztek a Xerox outsourcing megoldásai a Gartner pénzügyi-és könyvelési üzleti folyamatmenedzsmentet vizsgáló globális éves felmérésben. A Gartner Magic Quadrant kutatása szerint a Xerox vezető szolgáltató ezen a területen, amely elismerést annak köszönhetően érdemelt ki, hogy ismeri az ügyfelek igényeit és azokra […]