Ha hatékony vírusírtót szeretne, itt a tuti

virusxA Dennis Technology Labs 2014 utolsó negyedévben végzett, internetes biztonsági termékek hatékonyságát vizsgáló tesztjén, a Kaspersky Lab Kaspersky Endpoint Security for Windows bizonyult a legeredményesebbnek az otthoni felhasználók, a kis vállalkozások, és a nagyvállalatok számára is. A Kaspersky Internet Security, a Kaspersky Small Office Security és a Kaspersky Endpoint Security for Business az elérhető legmagasabb pontszámot kapta mindhárom teszten, és ezzel kivívta a Dennis Technology Labs legnagyobb elismerését, az AAA minősítést.

A Dennis Techology Labs szakértői két egymástól független vizsgálat alapján értékelték a vizsgált szoftvereket. Az első vizsgálat azt értékelte, hogy az egyes termékek milyen hatékonyan küzdenek meg a legújabb internetes veszélyekkel, azokkal, amelyeket az elmúlt 24 órában észleltek. A második aszerint bírálta el őket, hogy hogyan reagálnak a termékek az olyan mintákra, amelyek elméletileg biztonságosak. Azok a megoldások kaptak pontot, amelyek sikeresen felderítették és blokkolták a rosszindulatú vírusokat, és egyúttal engedélyezték a legális szoftver futtatását. Az esetleges hibákat pontlevonás kísérte. A Kaspersky Lab termékei mindhárom teszt során a lehető legmagasabb, 1140 pontot kapták.

dennis

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Fura világ lesz 30 év múlva VIII.

hét febr 2 , 2015
A Kaspersky Lab szakértői a messzi jövőbe tekintenek, és elképzelik, merre fejlődik majd az információtechnológia, hogyan változtatja meg az életünket 2045-ben, 30 év múlva. Technofóbia Mindazonáltal nem mindenki lelkesedik majd az új, robotikus világért. Új ludditák jelenhetnek meg, akik ellenzik az okos otthonokat, az automatizált életmódot és a robotokat. Az […]