Így kaphatsz három hónapig ingyenes Apple TV+-t

Apple TV+Három hónapos ingyenes Apple TV+ hozzáférést kínál az LG Electronics okostévék tulajdonosainak. 

Az Apple TV+ alkalmazáson lebilincselő dráma- és vígjátéksorozatok, játékfilmek, érdekfeszítő dokumentumfilmek, valamint gyermek- és családi tartalmak egyaránt elérhetőek. Az alkalmazásban olyan elismert, világsikernek számító sorozatokat találnak meg a felhasználók, mint a Monarch: A szörnyek hagyatéka, A levegő urai, A siló, Az eltérített járat, a The Morning Show, az Alapítvány, az Utolsó befutók, vagy a többszörös Emmy-díjas Ted Lasso. Emellett az Apple saját gyártású, díjnyertes filmjei, köztük a tíz Oscar-díjra jelölt, Martin Scorsese rendezésében készült Megfojtott virágok, valamint az Oscar-díjas történet, a CODA is megtekinthető.

Az LG tévéi Dolby Vision és Dolby Atmos technológiával teszik teljessé az otthoni szórakozási élményt, az LG okostévé-felhasználók pedig e funkciók révén 4K-ban élvezhetik az Apple TV+ tartalmait. A vállalat 2024-es prémium tévéi az iparágban elsőként támogatják egyszerre a Dolby Visiont és a Filmmaker Mode-ot is, amely funkció a Dolby Visionben masterelt Apple TV+ tartalmakkal érhető el – ezt külön jelzés mutatja a streaming platformon. Az ajánlat 93 országban, köztük Magyarországon is érvényes 2024. február 6-tól 2024. április 30-ig az új Apple TV+ felhasználók számára. Az ingyenes próbaidőszak a 2018-as, vagy későbbi gyártású 4K és 8K LG okostévéken, az Apple TV alkalmazáson belül érhető el.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Visszás: Webmúzeumot készíttetett magának néhány még élő sportlegenda

ked febr 27 , 2024
ShareTweetPinShareMagyarországon, de talán a világon is egyedülálló webes múzeum nyílt a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete (HMSE) gondozásában. Talán nem vagyunk egyedül azzal, ha azt gondoljuk, hogy élő személyeket -még ha valóban legendákról is van szó- nem túl ízléses múzeumi kiállításon szerepeltetni. A virtuális tárlat az egyesület tagjainak életrajzait, relikviáit mutatja […]
Polgár Judit és Nagy Tímea (Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete))

És még ez is...