Idén is kétszámjegyű növekedést tervez az SAP

Tovább növelte bevételét az SAP Magyarországon, a szoftvercég tavaly 36,6 milliárd forint árbevételt ért el, csaknem kétmilliárd forinttal többet az előző évinél – mondta Pintér Szabolcs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. Az ügyvezető a minuszos.hu kérdésére válaszolva elmondta, hogy idén is kétszámjegyű, azaz legalább tíz százalékos növekedést terveznek.

Hozzátette, hogy a növekedésük egyik hajtóereje a vállalatirányítási rendszerek megújítása lesz, mivel 2025-ben megszűnik az SAP legrégebbi verziójú rendszereinek támogatása, és már most mind több vállalat indítja el központi it-rendszerének akár egy évnél is tovább tartó megújítását. Mindezeknek is köszönhetően robosztus, a teljes hazai it-piac bővülési üteme feletti növekedést vár az SAP Hungary első embere.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

5G teszthálózatot mutat be az Ericsson és a Magyar Telekom a budapesti ITU konferencián

pén szept 13 , 2019
Az Ericsson Magyarország a Magyar Telekommal közösen a Nemzetközi Távközlési Egyesület (ITU) ITU Telecom World 2019 konferenciáján kereskedelmi 5G szolgáltatásra is alkalmas berendezésekből felépített 5G teszthálózaton mutatja be az 5G technológiát és annak alkalmazási területeit Budapesten a Hungexpón. Az Ericsson olyan bemutatókkal készül, melyek az 5G technológia legfőbb előnyeit, a […]

És még ez is...