A Magyar Posta Romániába készül

A Magyar Posta, valamint a Mid Europa és a Warburg Pincus befektetési alapok is versenyben vannak az Urgent Cargus, a második legnagyobb román futárszolgálat megvásárlásáért – írta a Ziarul Financiar. A lap információi szerint mindhárom vállalat szerepel a befektetők rövid listáján, akik megvásárolhatják a romániai céget az Abris Capital Partners befektetési alaptól. Ez utóbbi az év elején jelezte szándékát, hogy eladná a Cargust. A 150-170 millió euróra becsült tranzakcióról szóló szerződést már az idén aláírhatják a felek. A román gazdasági napilap úgy tudja, a Mid Europának vannak nagyobb esélyei, hogy átvegye a vállalatot, noha korábban visszaléptek, majd ismét jelezték vásárlási szándékukat.

Az Urgent Cargusnak 2600 alkalmazottja és szerződéses bedolgozója van. A cég honlapján elérhető adatok szerint egész Romániát lefedik, 14 regionális elosztó központjuk és 72 fiókjuk van. Évente több mint nyolcmillió szállítást biztosítanak, havonta 35 ezer ügyfelet szolgálnak ki. A vállalat az idén nyolcvanmillió euró árbevételt tervezett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Uniós tárgyalók a drónok és üzemeltetőik azonosíthatóságát előíró jogszabályról egyeztek meg

vas dec 3 , 2017
Az Európai Parlament és az Európai Bizottság tárgyalói a drónok használatával összefüggésben a biztonságot és az azonosíthatóságot előíró jogszabályok bevezetéséről egyeztek meg. Az uniós parlament sajtószolgálatának tájékoztatása szerint az elfogadott jogszabálytervezet elsődleges célja, hogy egységes uniós biztonsági előírásokat hozzanak létre drónok gyártására és használatára vonatkozóan. Jelenleg a 150 kilogrammnál könnyebb, […]
drón