IDC: a multifunkciós készülékek gyökeresen átalakítják a munkafolyamatokat

Samsung-MultiXpress-7Az IDC friss, ropogós tanulmánya szerint a legújabb multifunkciós készülékek mára jóval többek a papíralapú munkafolyamatokat kiszolgáló nyomtatóknál, és teljes körű, testre szabható dokumentumkezelési megoldásként működnek. Az MFP-k ezáltal hozzájárulnak a munkafolyamatok hatékonyságának növeléséhezés, ami az európai kis- és középvállalatok (kkv) 67 százaléka számára kiemelkedő üzleti prioritás. A tanulmány szerint ugyanakkor három vállalatból csupán egy gondolkodik azon, hogy miként kezelje a megnövekedett információmennyiséget, miközben a felhőalapú szolgáltatások már megfizethető hozzáférést biztosítanak a legújabb technológiákhoz.

A felmérés arra is rámutatott, hogy a jogi iratokkal kapcsolatos dokumentumkezelési kihívások megoldása időigényes, és éves szinten akár húsz százalékos munkavállalói teljesítménycsökkentést is eredményezhet, amely csaknem két hónapnyi munkának felel meg. Ezt tetézi, hogy a felmérés szerint a kkv-k háromnegyede semmilyen biztonsági rendszert nem használ, ezért védtelen marad az olyan biztonsági kockázatokkal szemben, amelyeket a távoli elérés, a big data, a közösségalapú gazdaság vagy a felhő és hasonló, új technológiai jelenségek vetnek fel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Így védhetjük meg magunkat az Olimpiához kapcsolódó átverésektől

csü aug 11 , 2016
A korábbi és épp zajló sportesemények a csalók és bűnözők céltábláivá is váltak. Olyan spam, csaló és adathalász kampányok jelentek meg, amelyeket arra dolgoztak ki, hogy kihasználják a helyszínre utazó lelkes szurkolók óvatlanságát. A 2016-os riói játékok esetében a csalók megpróbálják a gyanútlan áldozatokat hamis online jegyértékesítésekkel átverni, amelyek következtében […]