HTE: Magyar az új elnök

MagyarGaborA Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) május 14-én megtartott tisztújító taggyűlésén új elnököt és vezetőségi tagokat választottak. Az egyesület új elnöke Magyar Gábor lett, aki a tiszteletbeli elnöknek megválasztott Huszty Gábort követi a poszton. Alelnöknek Szijártó Zoltán a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) elnökét választották meg, míg az egyesület főtitkára Bartolits István, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Technológia-elemző főosztályának vezetője, a BME címzetes docense maradt, aki 1978 óta tagja a HTE-nek.

Magyar Gábor a BME Távközlési és Médiainformatikai Tanszékének vezetője, az MTA Távközlési Tudományos Bizottságának tagja. 1985 óta aktív részese a HTE életének, 2011-től alelnöke is. Tervei között szerepel egyebek mellett a szakosztályok és az elnökség közötti kapcsolat erősítése, valamint a hagyományok őrzése mentén az egyesület pártatlan szakértői imázsának építése.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

UPC: kapnak egy utolsó esélyt a butatévék

sze máj 21 , 2014
A UPC digitális tévé előfizetői már az online tartalmakhoz is hozzáférhetnek, egyebek közt YouTube videókat és a neten tárolt fényképeket vagy híreket is nézhetnek a tévéképernyőjükön, ingyenesen és akár internet-előfizetés nélkül is. A társaság bejelentette, hogy egy Magyarországon kifejlesztett új szolgáltatást indít UPC TV Apps néven, amely okostévé képességekkel ruház […]
televízió