Hatályban a 6/2015-ös NMHH rendelet, mindenkinek jobb lett

aranyNovember 1-jén hatályba lépett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) új rendelete, amely átláthatóbb és az előfizetőket hatékonyabb jogi védelemben részesítő szabályozási környezetet alakít ki a vezetékes telefonszolgáltatások, a nyilvános telefonállomások, a belföldi tudakozó és az előfizetői névjegyzék elérhetővé tételében (összefoglalóan: egyetemes szolgáltatások).

Az egyetemes elektronikus hírközlési szolgáltatás nyújtását szabályozó 6/2015. (X. 26.) rendelettel az NMHH biztosítja a fogyasztók számára, hogy lakóhelytől függetlenül, megfizethető áron jussanak jó minőségű vezetékes telefonszolgáltatáshoz, valamint szabályozza a nyilvánosan elérhető telefonállomások rendelkezésre állását és azokat az eseteket, amikor a végfelhasználók igényeit a piac nem elégíti ki megfelelően.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Cukrászdából lopott mobiltelefont

hét nov 2 , 2015
A 28 éves pécsi F. Ervin 2015. október 27-én 12 óra körül, Pécs belvárosában az egyik cukrászda nyitott hátsó ajtaján bement, és az egyik alkalmazott mobiltelefonját eltulajdonította. A helyszínre kiérkező rendőrök elfogták az elvetemült tolvajt, aki a gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. A Pécsi Rendőrkapitányság az egyenes útról letért enyveskezűvel […]

Friss, ropogós