Hári a Yettelnél irányít

Hári Krisztián, YettelJanuár 2-től Hári Krisztián irányítja a Yettel Magyarország üzleti biztonsági igazgatóságát. A szervezeti egység hatáskörébe tartozik a Yettel fizikai, információ- és kibervédelmének biztosítása is.

Hári 1994 óta foglalkozik informatikával és hálózatokkal, 1999 óta pedig it- és kiberbiztonsággal. Kezdetben szakértőként tevékenykedett, később pedig különböző vezetői pozíciókban segítette a digitális vállalati értékek és az ügyfelek adatainak védelmét, valamint a biztonságos szolgáltatások kialakítását a Magyar Telekomnál, illetve a Deutsche Telekom csoportban. Az elmúlt négy évben a közigazgatásban tevékenykedett, és az e-közigazgatás kiberbiztonsági érettségének és ellenállóképességének emelésén dolgozott a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató kiberbiztonsági vezetőjeként. Ezen időszak alatt csapatával felépített egy, a régióban is egyedülálló biztonsági irányítási központot az e-közigazgatás részére. Több mint két éve Magyarország képviseletében vesz részt az Európai Kiberbiztonsági Kompetenciaközpont munkájában a szervezet irányítóbizottságának tagjaként. Az elmúlt időszakban a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökségnek segített a Nemzeti Koordinációs Központ kialakításának előkészítésében.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Még az optimistább vezérigazgatók is aggódnak

vas jan 21 , 2024
ShareTweetPinShareEgy év alatt több mint kétszeresére, tizennyolcról harmincnyolc százalékra nőtt azoknak a vezérigazgatóknak az aránya, akik a globális gazdaság növekedését várják a következő tizenkét hónapban, ugyanakkor a fokozódó technológiai és éghajlati nyomás miatt a vezetők 45 százaléka aggódik vállalata hosszú távú fennmaradása miatt. A PwC Globális vezérigazgatói felmérése szerint a […]
PricewaterhouseCoopers

És még ez is...