Gyorsabb, zöldebb, korszerűbb. Mi az?

papirmentes-irodaA Vodafone Magyarország 2015. november 23-tól érvényes Általános Szerződési Feltételeinek (ÁSzF) megfelelően az üzletekben a szerződéskötés és módosítás elektronikusan, tabletek segítségével történik – az ügyfél táblagépen olvashatja el a szerződési feltételeket és azon is írhatja alá azt. Az elektronikus szerződéskötéssel az átlagos ügyintézés ideje várhatóan a harmadával rövidebbé válik, mivel nem lesz szükség papírok nyomtatására, másolására és szkennelésére sem. A korábbi szerződések első módosítása esetén egy egyoldalas papíralapú módosítás aláírását követően a meglévő Vodafone ügyfelek is azonnal élvezhetik az elektronikus szerződéskötés előnyeit.

A gyorsabb és kényelmesebb szerződéskötés részeként az ügyfél a saját szerződése példányát, valamint az ÁSzF elérhetőségét tartalmazó linket is elektronikusan, e-mailben kapja meg ezután. Akinek esetleg nincs saját email címe, annak a Vodafone-os munkatársak a szerződéskötés során segítenek létrehozni egy ingyenes e-mail fiókot. Az elektronikus szerződéskötésnek köszönhetően havonta több, mint 740 ezer oldal papírt ment meg a Vodafone.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

"Murthy" az Intel igazgatója lett

sze nov 25 , 2015
Az Intel bejelentette, hogy Venkata “Murthy” Renduchintala lett az újonnan létrehozott Kliensoldali és Dolgok Internete Üzleti szegmens és Rendszer Architektúra csoport elnöke. Az új üzleti divízióba öt területet vontak össze: a Platform fejlesztést, a Kliensoldali számítástechnikát, a Dolgok internetét, a Szoftver és szolgáltatásokat és a Dizájn és technológiát. Az Intel […]

Friss, ropogós