GLS Automaták: 7 nap, 7 éjszaka

GLS csomagpontA GLS Hungary bejelentette, hogy a piaci visszajelzésekre reagálva módosítja szabályzatát és a sikeres tesztidőszakot követően 2023. július 3-tól a GLS Automatákban öt munkanap helyett hét naptári napban határozza meg a tárolási időt.

Míg korábban öt munkanapban határozta meg a csomagok GLS Automatában történő tárolását a csomaglogisztikai szolgáltató, most arra az elhatározásra jutott, hogy a lakosság igényeihez igazodva megváltoztatja szabályzatát és ezentúl hét naptári napban fogja számolni a tárolási időt. Így továbbra is a GLS biztosítja a leghosszabb átvételi időt a csomagautomata-piacon. Ez a lépés az átvételi határidőben nem eredményez lényegi változást, azonban fontos előnye, hogy ennek köszönhetően már hétvégén is kaphatnak emlékeztető értesítést a címzettek.

“Egyre több ügyfelünknél merült fel az igény a hétvégi csomagátvételre, éppen ezért az ő elégedettségüket szem előtt tartva úgy optimalizáltuk a rendszerünk működését, hogy az a címzetteket hétvégén is emlékeztesse az átvételre váró csomagra” – mondta Várszegi Péter, a GLS CsomagPont osztályának vezetője. Hozzátette, hogy ezzel a megoldással is szeretnénk hangsúlyozni, hogy mivel a GLS Automatáink több mint kilencven százaléka kültéren helyezkedik el, ezért akár hétvégén is könnyen átvehetők a csomagok.

A GLS felmérése alapján az emberek közel fele már az értesítés napján elmegy a csomagautomatához és átveszi a csomagját, ugyanakkor az is biztos, hogy a hétvégi emlékeztető értesítésnek is sokan örülnek majd, hiszen a GLS Automaták döntő többsége kültéren található és 0-24 órában elérhető, akár hétvégén is. Továbbá amellett, hogy a cég folyamatosan nyomon követi a visszajelzéseket és lehetőségeihez mérten igyekszik gyorsan reagálni a felmerülő igényekre, több újítást is tesztel  „Jelenleg szimulációs környezetben és éles helyzetben is tesztelünk olyan eszközöket, amelyek segítségével tovább tudjuk csökkenteni az esetleges sérülésveszélyt és még biztonságosabbá tehető a csomag útja a feladótól egészen a címzettig” — mondta Várszegi.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Órákon át működött a lézeres neutronkeltés az ELI ALPS lézeres kutatóközpontban

ked júl 4 , 2023
A szegedi ELI ALPS lézeres kutatóközpontban órákon át keltett neutronsugár 2023 júniusában orvosbiológiai alkalmazást is kiszolgált — közölte a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) közkapcsolati igazgatósága. A Scientific Reports című folyóiratban megjelenésre váró tanulmányban a szerzők az ELI ALPS SYLOS Experiment Alignment ultrarövid impulzusú lézerén 2022 nyarán végrehajtott kísérletsorozat eredményeit foglalták össze. […]
Osvay Károly

És még ez is...