Megállapodott az Óbudai Egyetem és az IT Services Hungary

Az IT Services Hungary (ITSH) együttműködést kezdeményezett az Óbudai Egyetemmel. A megállapodás értelmében az ITSH tízmillió forint értékű támogatást biztosít az Intézmény számára, hálózatos eszközök formájában. Egyúttal a hallgatóknak gyakornoki lehetőséget, mentoringot, egymillió forint értékű ösztöndíjat és a diploma megszerzését követően teljes állású pozíció megszerzésének lehetőségét kínálja. A stratégiai megállapodás részeként a felek együttműködési megállapodást írtak alá.

Kovács Levente, az egyetem rektora úgy fogalmazott: „Az Óbudai Egyetemen 2019. július 15-én indult rektori ciklusom egyik stratégiai eleme az Ipar 4.0 kihívásainak megfelelően stratégiai megállapodások kötése a piac meghatározó szereplőivel. Elsők közt ezt az ITSH-val tesszük. A cég mind az oktatásra és kutatásra (vagyis a humántőke), mind az infrastruktúra fejlesztésre külön gondot fordítanak, hogy képzőhelyünk a kor kihívásainak megfelelően újuljon és naprakész lehessen.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nem akármilyen díjat kapott az E-kárbejelentő alkalmazás

vas dec 1 , 2019
A MABISZ által kifejlesztett digitális baleseti kárbejelentő, – az e-kárbejelentő alkalmazás – az idén már 18. alkalommal megrendezett Az Év Honlapja pályázaton a Non profit kategóriában elnyerte Az Év Honlapja díjat, Az Év Technológiai Megoldása kategóriában pedig minőség díjjal jutalmazták. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által […]
taps