Gigabites LTE mobil router, utazóknak

A NETGEAR, Inc. bemutatta új wifi rendszerét. Az eszközt elsősorban azok számára fejlesztették, akik folyamatosan úton vannak – a NETGEAR Nighthawk M1 mobil router a világ első konzumer gigabit LTE eszköze, amely képes elérni a maximális 1Gbps sebességet. Kombinálja az ultragyors letöltési sebességet a Cat 16 LTE Advanced és négycsatornás Carrier Aggregation funkciót (ez azt jelenti, hogy ha egy szolgáltatónak négy nem összefüggő csatornája van, akkor a router ezek összefűzésével mind a négy csatorna sebességét képes kihasználni).

Mint az utazóknak készült high-end mobil router a Nighthawk M1 biztonságos LTE kapcsolatát akár húsz wifi eszközzel is megosztható. A Nighthawk M1 együttműködik az Arlo biztonsági kamerák alapkészülékével, hogy megfigyelhesd otthonodat. Az egyszerű és intuitív alkalmazás alapú felhasználói felületen keresztül nyújtja a szülői felügyeleti lehetőségeket, a továbbfejlesztett JumpBoost funkciót és a hosszú akkumulátor üzemidőt a teljes napon át tartó folyamatos használatához.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Állítólag már itt is az üzenetküldés következő generációja

ked márc 20 , 2018
Új internetalapú üzenetküldő szolgáltatás indul a Magyar Telekomnál. A telefon üzenet gombja mostantól még többet nyújt. A Deutsche Telekom március folyamán bevezeti az Rich Communication Services (RCS) szolgáltatását a Magyar Telekom lakossági és üzleti előfizetői számára is, ezáltal újítva meg az üzenetküldési lehetőséget. Az új generációs üzenetküldő szolgáltatás a 25 […]
sms

Friss, ropogós