Fiatal Youtube-vloggerek interjúvolták az ország vezetőjét

Németországban négy fiatal Youtube-vlogger kapott arra lehetőséget, hogy Angela Merkelt kérdezze egy a videómegosztó portálon élőben közvetített interjúban.

A beszélgetés témái között szerepelt az oktatás, a társadalmi igazságosság, az autóipar és az Air Berlin légitársaság jövője, valamint olyan nemzetközi problémák, mint Németország és Törökország viszonya vagy az Egyesült Államok és Észak-Korea konfliktusa. Az egyórás beszélgetést több mint 55 ezren nézték élőben. Interjúztatói összesen hárommillió követővel rendelkeznek a Youtube-on, és a legkülönbözőbb témákkal foglalkoznak: van, aki szépségtippeket ad, más politikai és társadalmi témákkal foglalkozik vagy épp a technikai újdonságok iránt érdeklődik. Nem ez volt az első eset, hogy egy vlogger kérdéseire válaszolt Merkel, 2015-ben a kancellári hivatalban tehetett fel neki kérdéseket egy fiatal videóújságíró. Most viszont a német kormányfő ment “vendégségbe” a kérdezőkhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Putyin félmeztelenkedési hullámot indított

szo aug 19 , 2017
A Vlagyimir Putyinról készült félmeztelen szabadságos felvételektől megihletve, #PutinShirtlessChallenge címmel virtuális villámcsődületet hirdetett meg kedden az Instagramon Pavel Durov, “az orosz Zuckerberg”, a VKontaktye közösségi oldal és a Telegram üzenetközvetítő szolgáltató alapítója. “Ha orosz vagy, akkor csatlakoznod kell #PutinShirtlessChallenge-hez. Két szabály van: se photoshop, se izompumpálás. Különben nem vagy alfa […]
Vlagyimir Putyin