Féltékenységből lopott laptopot

csodalkozikFéltékenységből lopta el volt barátnője laptopját a 41 éves N. O. 2015. augusztus 7-én éjjel. A férfi először csak beszélni akart a sértettel, amikor a nőt felkereste az otthonában. A gyanúsítottat csalódás érte, szerelmét egy másik férfi társaságában találta. Amikor az egykori barátnő és az ismeretlen férfi elhagyta a lakást, N. O. az erkélyajtón keresztül bemászott oda és eltulajdonította a sértett laptopját. A gyanúsított úgy távozott, ahogy érkezett, az erkélyen át, de nem ment el azonnal a környékről. Egy szöggel kiszúrta annak az autónak a kerekét, amellyel volt kedvesének ismerőse érkezett — írja a police.hu.

N. O. másnap délelőtt visszatért az asszony lakásához, hogy jóvátegye korábbi tettét. Az előző nap ellopott laptopot letette a sértett lakásának ajtaja elé, majd felhívta a nőt, hol találja a számítógépet. A 41 éves dadi férfit még aznap gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését és tettét féltékenységgel indokolta. A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, amelyet 2015. szeptember 1-jén bíróság elé állítási javaslattal küldött meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

[sam id=”11″ codes=”true”]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Egyre kevesebben állnak sorba hajnalban telefonért

hét okt 12 , 2015
Az MTI képén vásárlók állnak sorba az Apple termékeit árusító iCentre bolt előtt a budapesti Allee Bevásárlóközpontban 2015. október 9-re virradó éjjel. Az Apple ezen a napon 0 óra 1 perckor megkezdte két új okostelefonja, az iPhone 6s és az iPhone 6s Plus készülékek hivatalos magyarországi forgalmazását. Mint a képen […]

És még ez is...