Ezt is megértük: jön a világegyetem első 21:9-es IPS-monitora

televizioAz LG Electronics (LG) a berlini IFA 2014 kiállításon mutatja be legújabb monitor termékcsaládját, köztük a világ első 21:9-es képarányú 34 hüvelykes ívelt UltraWide monitorát (34UC97). Itt mutatják be továbbá a Digital Cinema 4K monitor (31MU97) és a Gaming Monitort (24GM77) is. Az LG az enyhén ívelt 21:9-es képarányú monitora Quad HD (3440×1400 képpont) felbontású. A pc és Mac számítógépekkel egyaránt kompatibilis, továbbá támogatja az USB 3.0-nál négyszer gyorsabb Thunderbolt 2 adatátviteli szabványt, amely több eszköz „láncba fűzését” is lehetővé teszi. Emellett a monitor MAXX AUDIO technológiával és hét wattos sztereó hangrendszerrel rendelkezik.

Az LG Digital Cinema 4K monitor 31 collos, felbontása 4096×2160 képpont, amely négy Full HD monitor felbontásának felel meg. A 31MU97-es model széles betekintési szöggel rendelkezik, és az Adobe RGB színtér 99 százalékának visszaadására képes. Az LG új, játékokhoz szánt 24GM77-es Gaming Monitor modellje a legújabb FPS-játékok pörgős akciójeleneteinek megjelenítésére készült. A 144 hertzes képfrissítési arány biztosítja a gördülékeny és vibrálásmentes látványt, az LG Dynamic Action Sync (DAS) üzemmódja pedig jelentősen csökkenti a bemeneti késleltetést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ki Mit Tube: Ki Mit Tud YouTube módra

csü aug 21 , 2014
Augusztus 18-án élessé vált a kimittube.hu oldal és ezzel kezdetét vette Magyarország legeslegmodernebb, legeslegszabadabb tehetségkutatója — legalább is a szervezők szerint. Mint írják, a Ki Mit Tube most megadja a lehetőséget, hogy kibontakozz. Itt nincsenek komoly szabályok és megkötések, a legfontosabb feltétel, hogy az alkotónak látszódnia kell a videón. (Magyarul: […]