A Dell a 13. generációnál tart

Ashley-GorakhpurwallaA Dell bejelentette, hogy bővíti a 13. generációs Dell PowerEdge szerver-családját. A négy új belépő szintű szerver nagyobb teljesítményt, rugalmasságot és hatékonyságot biztosít, így teszik lehetővé a kis- és középvállatok (kkv) jövőbeli növekedését. Az új Dell PowerEdge szerverek közé tartozik a rackszekrénybe szerelhető PowerEdge R330 és R230, valamint a torony kivitelű PowerEdge T330 és T130 szerver. Most először a T130 belépő szintű szerver a Dell OpenManage rendszer-felügyeleti portfóliójával együtt vásárolható meg. Az új szervercsalád tagjai a Dell PowerEdge R330 – rackszekrénybe szerelhető szerver, amely ideális olyan kisvállalkozások számára, a Dell PowerEdge R230, ugyancsak rackszekrénybe szerelhető szerver, valamint a Dell PowerEdge T330 – bővíthető, rackszekrénybe szerelhető toronyszerver.

„Világszerte több mint 125 millió kisméretű és otthoni iroda működik, amelyeknek egy kihívásokkal teli, gyorsan változó környezetben kell helytállniuk – miközben nem engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy külön informatikai részlegük legyen. Ezeknek az ügyfeleknek olyan megoldásokra van szükségük, amelyek támogatják a jövőbeli növekedést, emellett biztosítják az alkalmazások megfelelő teljesítményét és a hatékony működést. A Dell évtizedek óta támogatja ügyfeleit a céljaik elérésében, és az új, belépő szintű PowerEdge szerver biztosítja azt a szükséges teljesítményt, bővíthetőséget és rugalmasságot, ami az üzleti tevékenységüket még hatékonyabbá teheti” – mondta Ashley Gorakhpurwalla, a Dell Server Solutions alelnöke és vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A jelentkezők jó tizedét mentorálja a Design Terminál

csü dec 17 , 2015
A Design Terminál 2015 őszén bővítette vállalkozásfejlesztő tevékenységét. Az intézmény eddig csak designcégek számára nyitott mentorprogramjára ezúttal már digitális technológiákkal és városfejlesztéssel foglalkozó csapatok is jelentkezhettek – felismerve, hogy napjainkban e területek együttműködéséből születnek a legsikeresebb termékek. A januárban kezdődő szemeszterre közel 130 innovatív vállalkozás jelentkezett, akik közül több lépcsőben […]