Ez is elkerülte hazánkat: elindult a Fujitsu startup-akcelerátor programja

A Fujitsu elindította észak- és nyugat-európai akcelerátor programját, amely gyorsabb hozzáférést nyújt a startupoknak a valós piaci lehetőségekhez, és a digitális átalakulás szolgálatába állítja az ellenőrzött minőségű, új technológiákat szállító vállalkozások kreativitását. A Fujitsu azt is bejelentette, hogy az európai program hatásának erősítése érdekében a japán vállalatok közül elsőként részt vesz a Lisszabonban 2019. november 4. és 9. között megrendezésre kerülő Web Summit 2019 konferencián, amely a Forbes magazin szerint „a bolygó legjobb technológiai konferenciája”. A Fujitsu akcelerátor programjának kiválasztott partnerei a Web Summit keretében több mint hetvenezer résztvevő és 2600 újságíró előtt mutatják be technológiáikat. A Fujitsu 2015-ben indította el startup akcelerátor programját Japánban. Az eddigi hét szezon alatt több mint százhúsz vállalat vet részt a programban. A cég 2019 októberében nyitja meg a nyolcadik szezon pályázati időszakát.

A program célterületei
Pénzügy: csaláskezelés, eszközgazdálkodás, megfelelés, pénztárca-megoldások és az ügyfélinterakciót segítő onboarding eszközök.
Kiskereskedelem: intelligens készletgazdálkodás és előrejelzés-kezelés, személyre szabott ügyfélélmény, összekapcsolt és digitális kioszkok és próbafülkék, egyszerű fizetés és csalásészlelés.
Állami szektor: a kormányzati tulajdonú épületek előrejelző karbantartását segítő megoldások, csalásmegelőzés a jóléti ellátási rendszerben, egyszerű eszközök, pl. chatbotok a nyilvánossággal folyatott interakcióhoz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Tízéves a biztonságos internetezést segítő program

ked okt 8 , 2019
Tízéves a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) biztonságos internetezést segítő programja – közölte Edvi Péter, az NGYSZ elnöke. A gyermekmentő szolgálat az európai Safer Internet Programban (SIP) tudatosságnövelő központként és konzorciumvezetőként a gyermekek, szülők és tanárok felvilágosítását, a program népszerűsítését tűzte ki célul. Azt szeretnék elérni, hogy minél több internethasználó böngészhessen […]
rémület

Friss, ropogós