Itt az SMSinas: Csengetett, Mylord?

sms-inasLeterhelt menedzserek és fáradt kismamák életét egyaránt megkönnyítő szolgáltatás indult. Az első hazai sms-asszisztens, az SMSinas.hu rendkívül egyszerű dolgot kínál: minden szöveges üzenetben megfogalmazott kérésünket egy élő inas teljesíti, teljesen ingyenesen. Ráadásul a Crowd Butler elsőként Magyarországon indította el szolgáltatását, melyet hamarosan több mint húsz további ország követ. A vállalkozás üzleti modellje szerint a felhasználóknak semmivel sem kell többet fizetniük egy termékért vagy szolgáltatásért, mintha közvetlenül ők maguk vásárolnák meg azokat. Így ha valaki pizzát rendel az SMSinas segítségével, pontosan ugyanannyit fog fizetni érte, mint korábban, a startup pedig a pizzériától kap jutalékot.

Mivel az inas szerepét nem egy szoftver játssza el, hanem ügyfélszolgálati tapasztalattal rendelkező asszisztensek teljesítik a kéréseket, így bonyolultabb feladatokat is adhatunk. Legyen ez egy színházjegyvásárlás, hotelszoba-foglalás vagy egy egyszerű tanácsadás a hétvégi program megtervezéséhez, az SMSinas a legális kereteken belül mindent elintéz. Az igénybe vett szolgáltatásokért jelenleg kreditkártyával, PayPal segítségével, vagy adott esetben a kiszállításkor, utánvétellel fizethetünk. A későbbiek során azonban arra is lehetőség lesz, hogy a fizetést is sms-ben hagyjuk jóvá, így semmilyen internetkapcsolatra nincs szükség a tranzakciók befejezéséhez.

Az SMSinas szolgáltatást a Crowd Mobile leányvállalata, a Crowd Butler UK Ltd. üzemelteti. A cég vezetője Ulrich Schacht. A szakember tizenhat év tapasztalattal rendelkezik az online vállalkozások és banki befektetések területén. Az SMSinas megalapítása előtt Németország legnagyobb partnerkereső cégének volt az ügyvezetője, és a nevéhez fűződik az online társkeresés első európai metakeresőjének a létrehozása is. Az SMSinas marketing- és technológiai vezetője pedig Daniel Quadt, aki korábban egy utazási információkat publikáló weboldal vezetője volt, majd internetes startup cégeknek nyújtott üzletviteli tanácsadást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egyre felkapottabbak a virtuális asszisztensszolgáltatások

csü júl 30 , 2015
Az SMSinas csak a magyar piacon a legelső asszisztensszolgáltatás, az Egyesült Államokban idén indult el a Magic és a GoButler is, és mindkettő a legfelkapottabb startup cégek közé tartozik. A Magic egy hónapos működése után tizenkétmillió dolláros befektetést kapott a Sequoia által vezetett befektetési alaptól, a vállalatot ezalatt negyvenmillió dollárra értékelték, és […]