Értékelték a Sony zoom objektívét: Sony az EISA 2020-on III.

KameraA Sony idén öt díjat kapott a fogyasztói technológiákra szakosodott Európai Kép és Hang Szövetségtől (EISA). A Sony szuper telefotó zoom objektíve, a kifejező nevű FE 200-600 mm F5.6-6.3 G OSS is elismerésben részesült.

Ez a szupertelefotó-zoomobjektív kifejezetten azok számára kedvező, akik szeretik megörökíteni a vadvilágot, a természetet vagy a sportokat, de nem vágynak a nagy és nehéz objektívekre. A kategóriában könnyűnek számító, megfizethető eszköz minőségi élességet biztosít felhasználója számára, akár a legkisebb résen keresztül is, amely elengedhetetlen egy 400 és 600 milliméteres távolságot használó objektívnél. Az autófókusz funkció nagyon gyors, a nagy méretű élességállító gyűrű is könnyedén mozog a 200 mm-ről 600 mm-re történő nagyításkor, ráadásul kényelmesen, anélkül, hogy megváltoztatná az objektív hosszát vagy egyensúlyát. A nagyítási hatótáv a Sony 1.4x és a 2.0x telekonverterei által tovább növelhető, ez pedig az autófókusz működését sem zavarja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az LG és az EISA-díjkiosztó: LG prémium OLED tévét is díjaztak I.

csü aug 27 , 2020
Az LG OLED tévéi sorozatban kilencedik éve érdemeltek ki a a világ legnagyobb, fogyasztói elektronikával foglalkozó magazinjait tömörítő szervezet, az EISA elismerést. Az LG Gallery televízióját a házimozi kijelző és videó (Home Theatre Display & Video) kategóriában 2020-2021 legjobb prémium OLED tévéjének válsztották, amivel az LG OLED tévéi már kilencedik […]
televízió

Friss, ropogós