Magyarországra is megérkeztek a Samsung összehajtható telefonjai

Samu Zsófia SamsungMegérkezett Magyarországra a Samsung legújabb összehajtható csúcsmodellje, a Samsung Galaxy Z Flip3 5G készülék.

A gyártó közleménye a szokásos ömlengésen kívül gyakorlatilag semmit nem árul el a készülékről. Azt viszont igen, hogy a Samsung és a YouTube együttműködésének köszönhetően a felhasználók most kedvezményesen férhetnek hozzá a videómegosztó kínálatának legjavához, ugyanis az újonnan vásárolt összehajtható készülékek mellé négy hónap díjmentes YouTube Premium próbaidőszak jár. Azt is megtudhatjuk, hogy a két társaság együttműködésének hála a YouTube alkalmazás az új összehajtható készülékek esetében automatikusan alkalmazkodik a képernyőbeállításhoz és kihasználja az innovatív kijelzők előnyeit. Ezek után a közlemény beszámol a készülékhez kínált kiegészítőkről: nem vitás, mind csodás, aligha képzelhető el nélkülük tartalmas élet. Majd idézik Samu Zsófiát, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetőjét, aki szerint „A Galaxy Z Fold3 5G és a Z Flip3 5G készülékeket a tartalomfogyasztás és –gyártás új generációjához tervezték. Nagy öröm számunkra, hogy a YouTube-nak köszönhetően most minden új felhasználó kihozhatja a legtöbbet ezekből a különleges csúcsmobilokból.”

Ne rohanjunk a boltba, iszonyat drága ez a készülék!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egy 12 ezer forintos melegítőruhával kezdődött, üzletszerűen elkövetett csalás lett a vége

sze szept 1 , 2021
A fővárosi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfivel szemben, aki a gyanú szerint 67 embertől összesen több mint egymillió forintot csalt ki. A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitánysága csalás vétség miatt folytatott eljárást ismeretlen tettes ellen, aki egy év alatt összesen 67 embert ejtett tévedésbe és károsított meg az […]

Friss, ropogós