Ellopták a Szerencsejáték Zrt. több játékosának jelszavát

TippmixPro

Illetéktelenek megszerezték a Szerencsejáték Zrt. több játékosának jelszavát és beléptek TippmixPro fiókjaikba.

A társaság a közleményében azt írta, ezeket a fiókokat azonnal zárolták, és az érintetteket azonnal tájékoztatják. Közölték, a legfontosabb lépés, amit ezek a játékosok megtehetnek, hogy módosítják jelszavaikat. Azt kérték, ha valaki továbbra sem tud belépni fiókjába, vegye fel a kapcsolatot a zrt. ügyfélszolgálatával. A közleményben arra emlékeztettek, hogy az elmúlt években világszerte megnövekedett az adathalász támadások száma, a csalók a személyes adatok, köztük jelszavak felhasználásával komoly anyagi károkat is okozhatnak az óvatlan internetezőknek. A társaság közleménye szerint kiemelt figyelmet fordítanak ezen támadások, csalások megelőzésére, és többször felhívta játékosai figyelmét is ezekre az esetekre. A mostani ügyben a Szerencsejáték Zrt. a szükséges informatikai, biztonsági és jogi intézkedéseket megtette – tudatták a közleményben.

A Szerencsejáték Zrt. egyik célja, hogy a felelős játékszervezést és a felelős vállalatirányítást szem előtt tartva garantálja a biztonságos szerencsejáték szervezést, ezáltal színvonalas és zavartalan játékélményt kínáljon. Ennek eléréséhez az érintett felek igényeire figyelemmel és a működési környezet változásainak szem előtt tartásával biztosítja a szerencsejátékban részt vevő játékosok védelmét; valamint a tiszta, törvényes és biztonságos működés érdekében, a szakmai és a nemzetközi elvárásoknak megfelelően fenntartja és fejleszti a szerencsejáték szervezés információbiztonságát. A zrt. elkötelezett abban, hogy megtegye mindazokat az intézkedéseket, melyek biztosítják a szerencsejáték szervezéséhez köthető valamennyi adat bizalmasságát, sértetlenségét, és rendelkezésre állását; elkötelezett továbbá azon előírások, ajánlások és eljárások alkalmazásában, melyek megalapozzák és tovább erősítik a játékszervezés biztonságát.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Direct One vakáció: Tematikus hétvégék és klassz ifjúsági filmek

vas júl 2 , 2023
A magyar gyermek- és ifjúsági filmek aranykorának kiemelkedő alkotásaival és izgalmas tematikus hétvégékkel készül júliusban előfizetői számára a Direct One. Kétségtelenül a hetvenes-nyolcvanas évek jelentették a magyar gyermek- és ifjúsági filmek hőskorát. A mai szülőgeneráció örömmel mutatja meg ezeket az értékes filmeket gyerekeinek, Kököjszi és Bobojsza vagy Bagaméri időtálló kalandjait […]
Baganéri

És még ez is...