Edzett üveges a Thermaltake új Core G21 mid-tower háza

A Thermaltake bejelentette a vízhűtéses gamer házak kategóriájába tartozó Core G21 mid-tower ház edzett üveggel készült kiadását.

Az árérzékeny vásárlók számára tervezett Core G21 Edge Glass Edition középkategóriás ház nagyszerű teljesítményű, két tartós 4 mm vastag, edzett üveg oldalpanelt és bőséges helyet biztosít a csúcsminőségű játékkonfigurációkhoz. A két paneles edzett üveg kialakítása és az integrált PSU fedél biztosítja a rendezett és tágas megjelenést az építéshez. A fejlett hűtési megoldásokkal, tágas belsővel a felhasználók akár 120 mm-es vagy két 140 mm-es ventilátort is felszerelhetnek a gép elejére; 120 mm / 140 mm-es ventilátor a tetején; 120 mm-es hátsó ventilátor; egy 120 mm-es ventilátor az alján. Egy 120 mm-es kifújó ventilátort a ház eleve tartalmaz.

Mindezek mellett a Core G21 edzett üveg kiadású közepes méretű házba beszerelhetünk 280 mm / 360 mm radiátort, valamint hátulra egy 120 mm-es radiátort is. A tervezéskor az a cél lebegett a mérnökök szeme előtt, hogy a felhasználók bármilyen nagy teljesítményű hardvert telepíthessenek, beleértve akár a 160 mm-es magasságú toronyhűtő, vagy a 410 mm hosszú VGA-t és több 3,5″/ 2,5 hüvelykes tárolóeszközt. A Core G21 mid-tower ház hamarosan elérhető lesz az online boltokban. További információkért forduljon a helyi Thermaltake értékesítési képviselőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Korláltan MyTV a Telenor Hello Data tarifákhoz

szo jún 24 , 2017
A számlás Telenor Blue tarifák már eddig is díjmentesen tartalmazták a MyTV Start csomagot, és a szolgáltatás használatához korlátlan belföldi adatforgalmat; mostantól pedig a májusban bevezetett, korlátlan belföldi mobilinternetezést nyújtó Telenor Hello Data tarifákhoz is díjmentesen rendelhető meg MyTV-szolgáltatás. A Telenor Hello Data Medium tarifához a MyTV Plus, a Hello […]
okostelefon