Elindult az innoinfo.eu közösségi portál

BKIK honlap 2015Elindult az Innoinfo internetes közösség portál, amely online adatbázisba gyűjti a magyar és szlovák kis- és középvállalkozások (kkv) adatait, elérhetőségeit – közölte a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK).

A www.innoinfo.eu portál lehetőséget nyújt a kereskedelemfejlesztésre, a vállalkozók partnerkeresésére, valamint újabb együttműködési lehetőségek felkutatására. A portál magyar, angol és szlovák nyelven érhető el, a regisztráció mindenki számára ingyenes. Az Innoinfo internetes közösségi portál az Európai Unió által támogatott Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében valósult meg a BKIK és a Szlovák Kereskedelmi és Iparkamara besztercebányai kirendeltségének kooperációjában.

A pályázat az Európai Unió által célként megfogalmazott tőke és szolgáltatások szabad áramlását segíti Magyarország és Szlovákia között, és a projekt megvalósulása a magyar és a szlovák vállalkozások megjelenését segíti elő egymás piacán, valamint erősíti a Besztercebányai Kereskedelmi és Iparkamara, illetve a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara közötti együttműködést — hangsúlyozza a BKIK.

A projekt elszámolható költsége 255 562 euró, amelyből az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatása 206 366 eurót tett ki, 36 418 euró a kormányzati társfinanszírozás, és 27 778 euró az önerő. A projekt fő eleme egy cégek számára létrehozott közösségi portál, amely bármely vállalkozó számára elérhető. Eddig több száz cég regisztrált a honlapon, de a felhasználók száma várhatóan több tízezerre fog nőni – írja közleményében a BKIK.

(Az oldal már rég megszűnt, sosem használták tömegesen a vállalatok… A -szerk- megj.)


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nyolcezer eurót ért a győztes magyar videó

csü febr 2 , 2012
ShareTweetPinShareMagyar versenymunka lett az első az Európai Bizottság és a Belső Piaci Harmonizációs Hivatal (OHIM) hamisítás és csalás elleni uniós pályázatán – közölte az MTI. Az El a kezekkel a dizájnomtól! címmel kiírt pályázaton, a professzionális kategóriában Szőnyi Gergely és Helényi Tamás, a Green Lake Pictures alkotói vehették át az OHIM […]
ZX-81

És még ez is...