Elindult a surgossegi.info

sürgősségi kórházBalesetek vagy rosszullét esetén hasznos útbaigazítást adhat a napokban elindult ügyelet- és gyógyszertárkereső weboldal, a surgossegi.info. 

Németh Franciska, a honlap ötletgazdája és elindítója ápolóként dolgozik egy budapesti kórház gyermeksebészeti és traumatológiai osztályán. Ügyeletes munkanapjai során szembesült azzal, hogy a szülők sokszor csak több felesleges kitérő után találják meg a gyermekük múló rosszullétét, kisebb balesetét megfelelően ellátni képes szakorvost, intézményt. „Budapesten és Pest megyében a megfelelő tudással, eszközökkel rendelkező ügyeletre már elirányít a gyermeksos.hu. Az újabb felület a felnőtt betegek hatékony ellátását segítheti az ország minden részében” – magyarázta az ápoló, akiben kórházi munkája tapasztalatai nyomán merült fel a páciensek és egészségügyi dolgozók életét megkönnyítő weboldal gondolata.

Bárkivel megeshet, hogy hétvégén vagy az éjszaka közepén szorul orvosi ellátásra, de annyira nincs rosszul, hogy mentőt hívjon. Esetleg az ünnepek előtt elfelejti kiváltani a gyógyszereit, és nehézkesen találja meg a nyitva tartó patikát. A felnőtt ügyelet- és gyógyszertárkereső surgossegi.info weboldal váratlan egészségügyi gondok, kisebb balesetből adódó problémák kezeléséhez kínál hasznos információkat. A könnyen átlátható, felhasználóbarát felület a legközelebbi intézmény megmutatásával, a várakozási idők csökkentésével gördülékenyebbé teheti a járóbetegek ügyeleti ellátását.

A honlap fejlesztését tízmillió forinttal támogatta az Innovációs és Technológiai Minisztérium.


 

Next Post

Titok, mennyit költ hálózatfejlesztésre a Yettel

vas ápr 17 , 2022
Országos hálózatfejlesztést jelentett be a Yettel. A telekommunikációs társaság a szolgáltatások javításával indokolta a fejlesztéseket, amelyek új lehetőségekkel bővítik az intelligens eszközök közötti kapcsolatot. Csaba Tamás hálózati stratégiai tanácsadó kifejtette, hogy az IoT (“Internet of things”, internetre kapcsolódó eszközök hálózata) sokféle eszközt szolgál ki, tehát ma már a szolgáltatási igények […]
Yettel

Friss, ropogós