Egyre többen szexelnek Skype-on

sexBármit gondolunk is a pornográfiáról, tény, hogy az internet bárki számára hozzáférhetővé tette. Amivel rengetegen élnek is. Egy friss kutatás szerint azonban már nem csak letölthető, vagy online “élvezhető” pornó nem az egyetlen technikája az online szexuálitásnak.

A felmérés megállapítja, hogy egyre több amerikai kísérletezik technikai eszközökkel a hálószobában – és koránt sem csak a vibrátorokra kell gondolni. A Nemzeti Önkielégítő Hónap “tiszteletére” készült reprezentatív felmérésben az amerikaiakat kérdeztek meg a szexuális szokásaikról. Az adatok azt mutatták, hogy a megkérdezett nők 21, a férfiak 32 százaléka néz a világhólón szexfilmeket.

Kiderült az is, hogy egyre gyakoribb a szexelés a Skype-on, a válaszadók 26 százaléka mondta, hogy volt már szexuális kapcsolata webkamerán keresztül, míg 48 százalék állította, hogy ha arra alkalom adódik azonnal a kamera elé ül egy kis szexre.

A vizsgálat szerint a 35 év alatti nők 40 százaléka osztott már meg olyan fényképeket és videókat, amelyen legalább félig meztelenek voltak (akár, alul, felül, hosszában, vagy srévizavé). A webkamerák és az okostelefonok rendkívül népszerűek az amatőr pornótehetségek: a 35 év alatti megkérdezettek 25 százaléka lefilmezi vagy lefényképezi magát, miközben szeretkezik a partnerével.

A felmérés meglepő tényekre is fényt derített: a 35 évnél fiatalabb nők 79 a férfiak 88 százaléka maszturbál rendszeresen. Ezek az arányok lényegesen magasabbak, mint ahogy az összes megkérdezett válaszolt, ami arra utal, hogy a fiatalok jóval többször foglalkoznak a saját örömükkel, mint az idősebbek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A KIM feljelenti az Ask.fm-et

hét máj 26 , 2014
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) feljelenti az Ask.fm közösségi portált személyes adattal való visszaélés bűncselekmény gyanúja miatt – jelentette be Balatoni Monika, a tárca társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára. A tárca a feljelentést azért tette, mert egy szülő azzal kereste meg őket, hogy tehetetlenek a lányukat érő internetes zaklatásokkal szemben, […]

Friss, ropogós