Egy csoda a Lenovo ThinkCentre M900 Tiny

Lenovo-ThinkCentre-TinyAz eredeti, ultra kis helyigényű Lenovo ThinkCentre Tiny asztali gép továbbra is egyedülálló kombinációját kínálja a méretnek, teljesítménynek, megbízhatóságnak, valamint a felszerelési és bővítési lehetőségeknek — állítja szerényen a gyártó. Az új Lenovo Pro WiDi adapter ráadásul még egyszerűbbé teszi a WiDi kompatibilis kijelzők vezeték nélküli csatlakoztatását, szükségtelenné téve kábel használatát. Az meg már tényleg csak hab a tortán, hogy a ThinkCentre Tiny sorozat versenybe szállhatna a világ leginkább pormentes asztali gépe címéért is: az opcionálisan rendelhető porvédő pajzs egy hároméves életciklus során akár 37 százalékkal is csökkentheti a teljesítményre és megbízhatóságra negatív hatással lévő por mennyiségét, így elmondható, hogy a Tiny sorozat megbízhatóbb, mint valaha.

A Lenovo kiterjesztette a megbízhatósági tesztelést a ThinkCentre portfólióra is: a gépeket rázkódási, ejtési, vibrációs és más megbízhatósági próbáknak vetik alá. A ThinkCentre Tiny-val nyolc megterhelő Mil-spec tesztet is elvégeznek, amelyek többek között extrém hőmérsékleteken, homokos környezetben és nagy magasságokban vizsgálják a gépek ellenálló képességét, hogy biztosak lehessünk abban: gyakorlatilag bármilyen környezetben nagy és megbízható teljesítményt nyújtanak majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az LG az okosotthonokra hajt

ked szept 15 , 2015
Az LG Electronics bemutatta legújabb intelligens otthon megoldásait. Az új LG SmartThinQ szenzorral számos hagyományos háztartási gépet tehető „okosabbá”. A vállalat első alkalommal állítja ki intelligens Lightwave sütőjét és intelligens légkondicionálóját is. Mindkét termék kompatibilis az AllJoyn keretrendszerrel, az Allseen Aliance nyílt forráskódú „dolgok internete” (internet of things, IoT) platformjával. […]