Lenovo YOGA: bármilyen tollal firkálhatunk

tabletA Lenovo bejelentette új YOGA átalakítható gépeit és tableteit olyan új technológiákkal, amelyek magasabb szintre emelik a rugalmas használatot és az interaktivitást — jelentsen is ez bármit, így elsőre jól hangzik. A termékcsalád tagjai: a YOGA 3 11 és 14 hüvelykes kivitelben, amelyet kifejezetten a sokat utazó, digitális tartalmakra kiéhezett vásárlóknak fejlesztettek ki; a ThinkPad YOGA vállalkozások számára optimalizált 12 hüvelykes modellje, illetve az otthoni felhasználóknak szánt 14 és 15 hüvelykes modelljei; valamint a Windows-t futtató, 8 hüvelykes YOGA Tablet 2, amelynek technológiája lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen tollal írjunk a tabletre. A Windows-t futtató, AnyPen technológiával ellátott nyolchüvelykes YOGA Tablet 2 nem csupán alkalmazkodik a felhasználókhoz négy üzemmódjával, hanem egy új, innovatív írási megoldást is kínál, amely hatékonyabb módját nyújtja a kezelésnek, és megkülönbözteti az eszközt a többi mai tablettől.

A Lenovo AnyPen technológiája révén bármely toll vagy ceruza kézírásos adatbeviteli eszközzé válik – nincs szükség stílusra. A felhasználók fogják az általuk kívánt eszközt és közvetlenül használhatják azt a tablet érintőképernyőjén a navigáláshoz, nincs többé szükség az ujjaikra. A Lenovo AnyPen technológia a tabletre történő kézzel való írást éppoly intuitívvá teszi, mint egy papírlapra való írást. A felhasználók különösen hasznosnak fogják találni a technológiát, mivel a kisebb képernyőjű eszközök pontosabb navigációt igényelnek, mint amit ujjal meg lehet valósítani. Ugyanakkor a Lenovo AnyPen technológia feleslegessé teszi az érintőképernyős használatra tervezett külön toll vásárlását, illetve pótlását elvesztés esetén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Toshiba dynadock 4K: rend a lelke...

hét jan 12 , 2015
A Toshiba Europe GmbH bejelentette dynadock 4K-t, amely egy megfelelő monitor csatlakoztatásával Ultra HD képminőség megjelenítésére képes, valamint két kompatibilis kijelző használata esetén azok akár 2048×1152 pixeles felbontással is üzemelhetnek. Az Ultra HD felbontású tartalmak és eszközök egyre nagyobb számban találhatók meg a piacon. Az eszköz olyan felhasználók (például tervezők, […]