A legfőbb ügyész informatikai ösztöndíjat hirdetett

2

Polt-PeterMagyarország legfőbb ügyésze, Polt Péter ösztöndíj pályázatot hirdetett egyetemek informatikai karának nappali tagozatán legalább egy félévet eredményesen teljesített hallgatók tanulmányainak támogatására. A havi ötvenezer forint ösztöndíjjal járó pályázat benyújtásához a pályázónak (a formaságokon kívül) a pályázati felhívás mellékletében lévő programozási feladatra megfelelő, működő megoldást kell adnia, amelyet elektronikus adathordozón, lefordítható forráskóddal, adatbázissal, dokumentumokkal a pályázathoz mellékelnie kell, az informatikai megoldás leírásával együtt.

2 thoughts on “A legfőbb ügyész informatikai ösztöndíjat hirdetett

  1. Egyébként szerintem követendő a történet. Miért fizessenek egy társaságnak milliókat (mert biztosak lehetünk abban, hogy párszázezer forintért még a program tervét sem készítik el a kicsit is nagyobb cégek) a szoftverért, amikor ez a feladat pont egy elsőéves informatikus-hallgató is megoldja. És neki milyen jól jöhet az a kis pénz is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Van keletje a navigációs cégeknek

szo júl 18 , 2015
Navigációs berendezéseket gyártó amerikai vállalat megvásárlásával bővíti technológiai portfolióját a svéd Autoliv Inc. járműbiztonsági berendezés gyártó vállalat. A járműbiztonsági berendezéseket gyártó svéd Autoliv százmillió dollár készpénz plusz teljesítményarányos jövőbeni juttatásokért megvásárolta az M/A COM Technology Solutions Holdings Inc. autóipari üzletágát. A tranzakció lezárására a szokásos feltételek teljesülése esetén a tervek szerint […]

És még ez is...